Varför välja oss?

Över 20 000 borrade brunnar

Under våra 35 år som vi har bedrivit vår verksamhet har vi hjälpt både privatpersoner och företag med att borra olika typer av brunnar.

Certifierad personal

All vår personal har rätt utbildning och certifikat för att kunna utföra brunnsborrningar. Du som kund kan känna förtroende för att arbetet vi utför håller hög kvalitet.

Personligt bemötande

Nöjda kunder är såklart viktigt för oss. För att säkerställa detta ser vi till att arbeta med personliga relationer med kunden.

Om oss

Det är vi som är Sörmlands Brunnsborrning AB

Sörmlands Brunnsborrning grundades år 1991, men det finns erfarenhet av brunnsborrning daterat ända sedan 1984. Därför är det ett väl sammansvetsat gäng du möter när vi var ute på uppdrag.

Vi är RISE-certifierat företag och borrar främst för geo-energi, det vill säga vattenbrunnar och bergvärme. På vår agenda står även miljöborrning, entreprenad, vattenanalyser och borrhålstryckning. Vi tillhandahåller även pumputrustning. Vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Mellansverige.

Vi utför borrning både åt privatperson och företag. Har du ett behov eller en fråga – kontakta oss redan idag via webbformulär eller telefon.

Välkommen!

Vår historia

Sörmlands Brunnsborrning grundades 1991 av bröderna Håkan Andersson och Per Swartling. Bröderna som har rötterna i Flen, hade flera års erfarenhet av arbete på ett brunnsborrningsföretag innan de valde att starta eget.

Efter en tuff start under 90-talet har företaget fortsatt att utvecklas. Företagets verksamhet består av olika typer av brunnsborrningar för bergvärme och vattenbrunnar samt försäljning av vattenpumpar. En kombination av ökad miljömedvetenhet och stigande el- och oljepriser har påverkat att vi idag genomför mellan 500-600 borrningar per år runt om Mälardalen.

Per Swartling är fortfarande aktiv i företaget idag som dess VD, och utgör dagens Sörmlands Brunnsborrning tillsammans med 12 medarbetare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Start typing and press Enter to search

    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina
    uppgifter på denna webbplats.

    Ring oss!

    0157-10730